De Danske cyklisters verdenseventyr

Nu har man mulighed for at høre mere om eventyret, når Kalundborg Biblioteker inviterer til rejseforedrag med verdenscyklisten og foredragsholder, Tore Grønne.

De Danske cyklisters verdenseventyr
Verdenscyklisten Tore Grønne er inviteret indenfor til foredrag.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Biblioteker og Kulturpakker til Ældre inviterer verdenscyklisten Tore Grønne indenfor til et spændende foredrag om mere end 100 års verdenseventyr. Foredraget fortæller om de danske cyklister, som har rejst ud i den store verden på deres trofaste jernhest af en cykel.

I mere end 100 år har de danske cyklister rullet ud på alverdens veje og stier. Drevet af udlængsel, nysgerrighed og en ustoppelig sult på eventyr har de udforsket klodens fjerneste afkroge, højeste bjerge og tørreste ørkener. Nu har man mulighed for at høre mere om eventyret, når Kalundborg Biblioteker inviterer til rejseforedrag med verdenscyklisten og foredragsholder, Tore Grønne. Bogen VELO – De danske Verdenscyklister som aftenens foredrag tager udgangspunkt i, er ydermere vinder af prisen Årets Adventurebog på Nordic Adventure Film Festival 2022.

Til arrangementet vil der blive serveret kaffe og kage. Lyder det som et arrangement, man kunne tænke sig at deltage i, kan billetterne købes via www.kulturpakkerkalundborg.dk under ”se arrangementer” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid.

Det er ikke muligt at tilkøbe transport til arrangementet, der foregår torsdag den 17. august på Kalundborg Bibliotek kl. 17:30-19:30. Arrangementet sker i samarbejde med Kulturpakker til Ældre og Kalundborg Biblioteker.

Man kan læse mere om Kulturpakker til Ældre her: www.kulturpakkerkalundborg.dk

Del