Koncert: De bedste Kim Larsen sange

Ole Gas og Zakariasen leverer en intet mindre end eminent Kim Larsen og Karsten Skovgaard-hyldest og du er inviteret!

 Koncert: De bedste Kim Larsen sange

Af Jens Nielsen

Den populære Ole Gas, som har turneret rundt i hele landet de sidste 15 år som solist og med band, er nu klar med et nyt duo-udspil. Den 6. april står Ole Gas sammen med Zakariasen på scenen i Sæby Forsamlingshus.

Det er ikke mange, der formår at efterligne Kim Larsen i både stil og stemme, som Ole Gas gør det. Og det samme kan siges om Mikkel Zakariasen, hvis guitarspil lyder næsten, som hørte man Kim Larsens guitarist Karsen Skovgaard selv spille.

Ole Gas og Zakariasen leverer en intet mindre end eminent Kim Larsen og Karsten Skovgaard-hyldest og du er inviteret!

Kom og oplev duoen spille op til den helt store Kim Larsen-fest i Sæby Forsamlingshus den 6. april kl. 18-22 (inkl. fællesspisning).

Koncerten arrangeres i samarbejde mellem Liv i Forsamlingshuset og Sæby Forsamlingshus.

Duo’en spiller op til koncert, overalt, hvor der er behov for musik med fællessang, hygge, glæde og måske dans. Det allervigtigste for de to musikere er kærligheden til og ærligheden over for Kim Larsens sange, som de udfører i højeste ærbødighed og respekt.

Ole Gas er en vaskeægte spillemand og entertainer og er kendt som én af de allerbedste Kim Larsen fortolkere, der er i Danmark. Når man oplever Ole Gas for første gang, er mange næsten i tvivl om Kim Larsen er genopstået og selv står på scenen. En aften i selskab med Ole Gas og Zakariasen vil man sent glemme.

Praktiske oplysninger:

Kl. 18.00 spisning

Kl. 20.00 musik

Billetter købes via www.sæbyforsamlingshus.dk (frist for køb 31.marts)

Adressen er: Sæby Forsamlingshus, Sæbyvej 36, 4270 Høng

Læs om Liv I Forsamlingshusene på www.kalundborglif.dk

Del