Dansk Super Rally på godt og ondt.

 Læserbrev: Dansk Super Rally på godt og ondt! 

Lørdag d. 5/6-21 var Kalundborg og Omegns Motorklub vært ved 3. afd. af dette års mesterskab i Dansk Super Rally, Glad Rally Kalundborg, med deltagere udover Danmark, også fra Sverige og Tyskland. 

Vejret var perfekt let vind, ca. 24 grader i skyggen ikke en sky på himlen og let vind til at fjerne noget af støvet i NCC & Gammelrand grusgrav, Deltagerne fik valuta for pengene, snævre, krogede, kringlede, hurtige, grus, glatte veje, kort sagt alt hvad hjertet begærer for en deltager til en afdeling af Dansk Super Rally. 

Deltagerne var tilfredse, og havde stor ros til os. 

MEN, MEN, MEN 

Træerne vokser ikke ind i himlen, og der blev også lavet fejl fra hele løbsledelsens side af. 

Det er 13 år siden at KOMO sidst har lavet et sådan stort arrangement som et DM-rally er, og derfor var der taget kontakt til erfaren løbsleder udefra, udover ham var det kun sikkerhedschefen som har erfaring fra tidligere Rallyer i løbsledelses regi, resten var / er mere eller mindre ”grønne” i den sammenhæng.

Set fra deltagernes side, var hastighedsprøverne ikke klar til gennemkørsel / notekørsel, lørdag morgen kl. 7, der var forskellige episoder (tidsstraffe) der måske kunne have håndteret bedre / anderledes. 

MEN, værst af alt der var information der desværre ikke var kommet ud til nogle af de berørte lodsejere, og der var heller ikke blevet sørget for omkørsel information til 2 af hastighedsprøverne, især et sommerhusområde var berørt af det, et lille bysamfund, og et gods var heller ikke blevet informeret ordentligt. 

KOMO beklager de gener det har medfødt, der har været kontakt til nogle af de berørte og situationen er blevet drøftet, og mere eller mindre har fået ”lagt våbnene” ned igen. 

Og ligeledes har der været kontakt til de lodsejere der har fået forvoldt skade fra Rallybiler der har været ude og ”botanisere”, eller ramt stengærde, hestefolde osv. 

Mvh. 

Løbsledelsen 

Glad Rally Kalundborg 

Kalundborg og Omegns Motorklub 

Del