Dansk Folkeparti klar med kandidaterne til KV21

Siddende foran fra venstre side: Mona Holberg - Peter Jacobsen - Anne Marie Hansen. Bagerst fra venstre side: John Vind - Martin Schwartzbach - Peer Justesen - Hans Kurt Jørgensen. Privatfoto

DF-Kalundborg har i sidste uge afholdt opstillingsmøde til Kommunalvalget 2021, og har nu kandidaterne klar.

Dansk Folkeparti i Kalundborg Kommune har onsdag i sidste uge afholdt opstillingsmøde til Kommunalvalget 2021.

Mødet blev holdt i Ubby Kultur- og Forsamlingshus, hvor lokalformand Peer Justesen bød velkommen.

Godt et halv hundrede medlemmer havde fundet vej til Ubby og deltog i opstillingsmødet. MF Søren Espersen deltog i mødet og blev valgt til dirigent.

Syv kandidater havde tilmeldt sig opstillingslisten, og efter præsentation gik man over til selve valget.

Viceborgmester Peter Jacobsen blev valgt uden modkandidat som Dansk Folkepartis Borgmesterkandidat til KV21.

Da valget var overstået, kom opstillingslisten til at se således ud:

  1. Peter Jacobsen
  2. Martin Schwartzbach
  3. Anne Marie Hansen
  4. Hans Kurt Jørgensen
  5. Peer Justesen
  6. Mona Holberg
  7. John Vind

”Jeg er utrolig glad for de kandidater, vi har fået på listen. Alle er super gode kandidater med en meget seriøs og positiv tilgang til de udfordringer, vi har i Kalundborg Kommune. Jeg glæder mig til, at vi kommer rigtig i gang med KV21 i løbet af næste år og ser frem til, at vi forhåbentlig får et fantastisk valg for Dansk Folkeparti,” udtaler Peter Jacobsen.

Efter opstillingsmødet fortalte Peter Jacobsen omkring de tiltag og planlægninger til KV21, partiet har gang i. Borgerne kan godt begynde at glæde sig, hvis Dansk Folkepartis kandidater opnår et flot valg, oplyses der i en pressemeddelelse.

MF Søren Espersen fik ordet og gav en status på tingene inde på Christiansborg. Ikke mindst omkring den manglende inddragelse af oppositionen ifm. forhandlingerne om de forskellige tiltag under corona-krisen.

Specielt regeringens beslutning om nedslagtningen af alle mink i Danmark, godt 15 millioner inkl. alle avlsdyr. Her ”glemte” man at høre oppositionen og ikke mindst Dansk Folkeparti.

Del