Danse-Fest-Koncert med Katrine Bille

Når Katrine Bille går på scenen, har børnene ofte været i gang med at danse og glæde sig længe inden, koncerten går i gang.

Danse-Fest-Koncert med Katrine Bille
Årby Forsamlingshus byder i vinterferien velkommen til en sjov eftermiddag med dans, sang og grin sammen med Katrine Bille.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag den 14. februar, i vinterferien, byder Årby Forsamlingshus velkommen til en sjov eftermiddag med dans, sang og masser af grin sammen med Katrine Bille.

En koncert med Katrine Bille er den helt rigtige måde at kickstarte børne-festen på. Når Katrine Bille går på scenen, har børnene ofte været i gang med at danse og glæde sig længe inden, koncerten går i gang. Katrine Bille og guitarist er et ekstremt populært børne-band, som ofte trækker fulde huse til deres koncerter, hvor både børn og voksne får store oplevelser med hjem. Katrine Bille synger og danser sig vej ind i børnenes hjerter med sjove sange, store smil og masser af gode historier fra hele verden.

Lyder det som et arrangement du og familien skal til, skal billetterne være i hus senest tirsdag den 13. februar 2024 kl. 23:59. Billetterne kan købes på https://www.place2book.com/da/sw2/sales/iemlrwrlxe Der vil være mulighed for at købe drikkevarer, kaffe og kage til arrangementet.

Arrangementet sker i samarbejde med Årby Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene. Man kan læse mere om forsamlingshuset på deres hjemmeside aarbyforsamlingshus.dk/. Derudover kan man læse mere om projektet Liv i Forsamlingshusene på kalundborglif.dk.

Del