Danmarksdemokraterne har etableret lokalafdeling i Kalundborg Kommune

Kalundborg Kommune er et af de steder, hvor Danmarksdemokraterne har etableret et aktivitetsudvalg, og partiledelsen har udpeget en aktivitetsudvalgsformand.

Danmarksdemokraterne har etableret lokalafdeling i Kalundborg Kommune

Af Jens Nielsen

Inger Støjberg stiftede Danmarksdemokraterne tilbage i 2022. Nu er der også etableret en lokalafdeling i Kalundborg Kommune.

Danmarksdemokraterne er nu så godt kørende på Christiansborg, at tiden er kommet til at etablere lokalafdelinger rundt om i landet.

Kalundborg Kommune er et af de steder, hvor Danmarksdemokraterne har etableret et aktivitetsudvalg, og partiledelsen har udpeget Peer Justesen som aktivitetsudvalgsformand.

”Vi er rigtig glade for at komme i gang herude i Kalundborg. Ja, vi har faktisk bare gået og trippet, og nu sker det,” siger Peer Justesen, som tidligere har været medlem af Dansk Folkeparti.

I november måned startede aktivitetsudvalget for Danmarksdemokraterne i Kalundborg med at udsende et nyhedsbrev til alle lokalmedlemmer, og der kom rigtig mange tilbagemeldinger retur. Nogle havde lyst til at være hjælpere, nogle til at være med på sidelinjen, mens rigtig mange havde lyst til at være medlem af aktivitetsudvalget.

Aktivitetsudvalget havde første møde i december, hvor 14 medlemmer deltog. Efter mødet var der fortsat 14 mand i det nye aktivitetsudvalg, oplyser Peer Justesen.

Opgaven som aktivitetsudvalg bliver at holde lokale møder og aktiviteter, koordinere valgkampe og udpege kandidater til byrådsvalg.

Udvalget har netop haft sit andet bestyrelsesmøde og er nu gået i gang med at planlægge det første arrangement. Det bliver et åbent møde, hvor der vil være adgang for alle. Aktivitetsudvalget forventer, at arrangementet finder sted i midten af marts.

Del