Danmarks hurtigste rallykører

Han er landets suverænt hurtigste rallykører. Han har vundet årets tre første rallyer. Han fører det danske DIF-mesterskab og Dansk Super Rally.

Danmarks hurtigste rallykører
Kenneth Madsen og Mette Felthaus for fuld fart på en hastighedsprøve i deres Citroën C3. Foto: Morten Dam

gitte@tv-kalundborg.dk

Kenneth Madsen er landets suverænt hurtigste rallykører. Han har vundet årets tre første rallyer. Han fører det danske DIF-mesterskab, Dansk Super Rally og halvvejs gennem sæsonen fører han også i kampen om Rallykørerpokalen, udsat af Dansk Rally Club til den danske rallykører med de bedste resultater i nationale og udenlandske rallyer. Det skriver Dansk Rally Club i en pressemeddelelse

Kenneth Madsen er fra Ruds Vedby, 35 år, og en af de to dygtige rallykørere hos Glad Sport i Kalundborg. Lige siden han kørte sit første rigtige rally i 2008, hvor han blev kåret som årets rallytalent, har det været oplagt, at Kenneth Madsen ville nå langt. Men først de tre sidste år har han haft en bil, der kunne bringe ham helt til tops.

Med sit nye rallyvåben, en fabriksbygget Citroën C3 Rally2, er han der nu – med al den selvtillid det giver at vide, at han selv, hans codriver Mette Felthaus fra Horsens og hans rallybil tilsammen udgør en meget stærk enhed, som konkurrenterne vil have svært ved at slå.

”Det er dejligt at være med i toppen, og vi er inde i en meget god stime. Mette og jeg har kørt sammen i ni år og kender hinanden godt, og min nye Citroën – ja, den kører bare,” siger Kenneth Madsen, og fortsætter: ”Vores Citroën er færdigbygget fra fabrikken, og vi må ikke selv udvikle på den. Men der er meget vedligehold. Gearkasse, kobling og bagtøj servicerer vi selv i Glad Sport.”

Mød Kenneth Madsen

Næste gang, man kan se Kenneth Madsen for fuld fart, er til KOMO Rallysprint lørdag den 20. juli i Svebølle (ikke tællende til Rallykørerpokalen). I Dansk Super Rally går det løs efter ferien i Rally Juelsminde lørdag den 17. august i Østjylland, tællende som fjerde ud af seks løb til mesterskabet. Derudover kan kørerne opnå point til Rallykørerpokalen i en række europæiske rallyer.

Del