Danmarks ældste boyband indtager Postgaarden

Siden overtagelsen er der blevet afholdt en række af private og erhvervsmæssige arrangementer, men nu er Postgaarden klar til et efterår med en lang række af spændende foredrag, koncerter, comedy, vinsmagning, julefrokost, mm.

Danmarks ældste boyband indtager Postgaarden
Fredag den 6. oktober indtager Danmarks ældste boyband Tørfisk scenen på Postgaarden.

Af Jens Nielsen

Det bliver populære Tørfisk som kommer til at stå på scenen til den første koncert på Postgaarden i Kalundborg efter, at steder tidligere på året fik nye ejere. Efteråret byder også på masser af spændende foredrag, koncerter, comedy mm. 

Den 1. juni overtog Ali Gövercin nøglerne til Postgaarden Event- og Musikhus fra Trine og Morten Nystrup. Det er hans bror Sülle Gövercin, som er restaurantchef på Det Mexicanske Bøfhus, som også skal stå i spidsen for Postgaarden Event- og Musikhus.

Siden overtagelsen er der blevet afholdt en række af private og erhvervsmæssige arrangementer, men nu er Postgaarden klar til et efterår med en lang række af spændende foredrag, koncerter, comedy, vinsmagning, julefrokost, mm.

Første koncert på Postgaarden efter, at Ali Gövercin overtog stedet, bliver fredag den 6. oktober hvor Danmarks ældste boyband Tørfisk indtager scenen på Postgaarden.

Siden 1981 har Tørfisk leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

Tørfisks koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt “Vesterhaw” af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: “at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne”, som netop de gamle numre er bygget op over.

”Vi er sikker på, at det bliver et brag af en koncert, på nuværende tidspunkt har vi allerede solgt mere end halvdelen af billetterne,” fortæller Sülle Gövercin.

Med samme ejer på både Postgaarden og Det Mexicanske Bøfhus i Kordilgade er det naturligt, at der sammen med billetten også købes en showmenu på Det Mexicanske Bøfhus og på den måde få den totale oplevelse på en god aften.

Et spændende efterår

Postgaarden byder i løbet af efteråret også på foredrag med Preben Elkjær, Lars Christiansen, psykologisk underholdning med Mikkel Karlsen. Koncerter med bl.a. Christian Brøns og med Donkraft.

Der inviteres også til comedy med Philip Devantier, Brian Mørk og Jacob Wilson.

Postgaarden byder også på en eksklusiv portvinssmagning og der vil også blive arrangeret julefrokost for større og mindre firmaer.

Se de mange events på hjemmesiden, klik her

Del