Danmarks ældste boyband indtager Amfiscenen

Der bliver ægte vestjysk valuta for pengene når Tørfisk indtager scenen.

Danmarks ældste boyband indtager Amfiscenen
Tørfisk underholder på Amfiscenen lørdag d. 3. juni. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Der bliver ægte vestjysk valuta for pengene når Tørfisk lørdag d. 3. juni står på Amfiscenen i Bregninge.

Siden 1981 har Tørfisk leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

Lørdag d. 3. juni fra kl. 19-21 underholder Tørfisk på Amfiscenen i Bregninge med en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt "Vesterhaw" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: "at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne", som netop de gamle numre er bygget op over.

Besætningen i Tørfisk består af :Egon Kirk (1962):banjo, mandolin, sang - Anker Hviid (1961): bouzouki, fløjte, harmonika, sang - Bent Bro (1961):guitar, sang - Bent Kirk (1958): bas, sang.

 Fra Amfi`s servicebygning sælges der grillpølser, kaffe og kage, vin, øl og vand. 

Forsalg af billetter sker via internettet, på place2book, KLIK HER

Del