Damefrokosten er tilbage

Både yngre og ældre damer kan godt finde festtøjet frem, for der er Damefrokost

Damefrokosten er tilbage Damefrokosten plejer at være meget festlig. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den er tilbage. Den populære Damefrokost i Tømmerup. COVID-19 satte en stopper for den store Damefrokost i 2020, men 2021 er året, hvor den vender stærkt tilbage.

Den 30. oktober kan både yngre og ældre damer godt finde festtøjet frem, for da er der Damefrokost i Tømmeruphallen. Som mange gange tidligere skal der grines, danses, spises og drikkes til den store Damefrokost, som ikke lod sig gøre sidste år grundet COVID.19. Temaet er Hollywood, og den røde løber er fundet frem.

”Planen er, som altid, at få samlet en masse kvinder til en hyggelig og sjov aften. Jimmy Sørensen er konferencier, som han plejer, og Klassens Tykke Dreng kommer forbi og underholder,” fortæller Tanja Døj, der er en af de frivillige bag arrangementet.

Arrangøren er TGU Event, der hører under TGU, og her knokler en masse frivillige for at stable bl.a. Damefrokosten på benene.

”Vi håber på omkring 200 personer, da det er det antal vi ca. plejer at være. Men der var faktisk et år, hvor vi havde 343 tilmeldte, og det kunne da være sjovt at blive så mange igen. Uanset bliver det en sjov aften, og mange har givet udtryk for, at det var ærgerligt, at det ikke var muligt at afholde det sidste år, så vi glæder os til i år,” fortsætter Tanja Døj.

Hun fortæller endvidere, at man bl.a. laver arrangementet, fordi man gerne vil støtte op om lokalforeningen i Tømmerup og samle penge ind til gymnastikforeningen, som altid godt kan bruge lidt nye redskaber m.m.

Mænd er velkomne efter kl. 22

Damefrokosten er selvsagt kun for kvinder, men der vil være en masse modige mænd til at servere og stå i baren hele aftenen, ligesom aftenens konferencier, Jimmy Sørensen også vil være med fra begyndelsen. Derudover er mænd velkomne til at komme forbi og feste med efter kl. 22.

Det vil være Diskotek Let’s Go, der står for musikken, og Klassens Tykke Dreng vil stå for noget underholdning. De lukker op for godteposen af komiske og musikalske lækkerier i deres helt egen uimodståelige versioner. Alt lige fra Backstreet Boys - over Bamse - til Melodi Grand Prix. Temaet er Hollywood, og der er derfor mulighed for at ankomme i det helt store skrud, eller måske som en kendt skuespiller. Man er dog også velkommen, hvis man ikke er klædt ud.

”Temaet i år er Hollywood, og vi er klar med den røde løber. Vi håber, at mange vil tage temaet til sig. Nogle kommer måske i det helt store skrud, andre klædt ud som en bestemt Hollywoodstjerne. Men det er ikke et krav. Alle er velkomne uanset, om de er klædt ud eller ej. Mænd er også velkomne efter kl. 22,” fortæller Tanja Døj.

Der vil blive serveret en 2 retters menu fra Allemands Catering, hvilket også er med i billetprisen. Drikkevarer køber man selv i baren, hvor der bl.a. vil blive serveret lækre drinks. Man kan ydermere sagtens sidde sammen, hvis man er flere, der gerne vil sidde sammen ved et bord.

Tilmeldingen til Damefrokosten den 30. oktober er allerede er i gang, billetter kan købes her: samt i Tømmerup Brugs.

Del