Dagen derpå: Hærværk og afskudt fyrværkeri

Knapt så roligt har det været i Kalundborg By, flere skraldespande er sprunget i luften med kanonslag

Dagen derpå: Hærværk og afskudt fyrværkeri Fotocollage: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Midt- og Vestsjællands Politi melder om en relativ rolig nytårsaften uden alvorlige sager, men i Kalundborg by er flere skraldespande sprunget i luften.

Traditionen tro ligger gaderne øde nytårsdag efter en festlig nytårsaften. Mange steder ligger resterne af afskudt fyrværkeri som endnu ikke er blevet fjernet, og flere steder er skraldespande sprunget i luften med fyrværkeri.

Midt- og Vestsjællands Politi melder om en relativ rolig nytårsaften uden alvorlige sager.

Brandvæsenet landet over er rykket ud 297 gange, hvor gennemsnittet før har været 500. I Kalundborg Kommune er brandvæsenet rykket ud fire gange nytårsaften. To gange til såkaldte blinde alarmer, en gang til bilbrand og en gang til brand på Høng Bibliotek, så en rolig nytårsaften for brandfolkene.

Knapt så roligt har det været i Kalundborg By, flere skraldespande er sprunget i luften med kanonslag i området omkring Kalundborg Bibliotek, ved indkørslen til Munkesøparken er en flaskecontainer sprunget i luften med et kanonslag, med det resultat, at flasker og glasskår nu flyder rundt om flaskecontaineren. Endelig er en skraldespand på Bredekildevej sprængt i mange stykker.

Weekenden kan nu bruges til oprydning og på mandag melder hverdagen sig igen.

Del