Cykling Uden Alder indgår sponsoraftale

”Cykling uden Alder” mødtes mandag aften med Viking Bus i forbindelse med, at de indgik en sponsoraftale.

Cykling Uden Alder indgår sponsoraftale
Sponsoraftalen går i al sin enkelthed ud på, at Viking Bus med vil være Cykling Uden Alder Kalundborg behjælpelige med at hente pilot, beboer og cykel.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

”Cykling uden Alder” mødtes mandag aften med Viking Bus i forbindelse med, at de indgik en sponsoraftale.  

Sponsoraftalen går i al sin enkelthed ud på, at Viking Bus med vil være Cykling Uden Alder Kalundborg behjælpelige med at hente pilot, beboer og cykel, hvis der af en eller anden grund skulle blive brug for det på en rickshawtur fra plejecentret. Viking Bus vil støtte foreningens arbejde ved at tilbyde ydelsen uden udgifter for Cykling Uden Alder Kalundborg, hvilket foreningen er meget taknemmelige for.

”Forud for underskrivningen fik alle de fremmødte cykelpiloter demonstreret en ”afhentnings-situation” da Viking Bus, udover Lars Neumann, mødte med en bus og chaufføren Poul Erik. Efter ”øvelsen” fortalte Lars Neumann om busselskabet og de mange kørselsopgaver de har - ikke mindst her i Kalundborg Kommune med skolekørsel, ældrekørsel og meget mere. Ligeledes fik piloterne mulighed for at stille spørgsmål om diverse praktiske ting i forbindelse med aftalen,” fortæller Arne Jensen fra Cykling Uden Alder.

Aftalen er i øvrigt kommet i stand med Kalundborg Kommunes frivillighedskonsulent, Britt Skytte som mellemmand, da hun havde hørt om en lignende aftale i Slagelse Kommune.

Del