Cykling uden alder giver et lift under Royal Run

Cykling Uden Alder vil køre deltagere til og fra målområdet ved Torvet. Formålet er at hjælpe især de deltagere, der har brug for ekstra støtte til at komme til start- og målområderne.

Cykling uden alder giver et lift under Royal Run
Arkivfoto: Jens Nielsen

I morgen, 2. pinsedag, vil de frivillige fra "Cykling Uden Alder" være klar til at give et lift til deltagere i løbet når Royal Run afholdes i Kalundborg. Med fire-fem rickshaws til rådighed vil de sikre, at alle, uanset mobilitetsniveau, kan deltage i festlighederne, oplyser Kalundborg Kommune.

Fra kl. 11 til kl. 19 vil Cykling Uden Alders rickshaws have fast holdeplads ved H&M-skiltet på Bredgade i Kalundborg. Herfra vil de køre deltagere til og fra målområdet ved Torvet. Formålet er at hjælpe især de deltagere, der har brug for ekstra støtte til at komme til start- og målområderne. Programmet for dagen ser således ud:

  • 11-12: De kører deltagere til målområdet. Det er deltagere der skal gå one mile, der har starttidspunkt kl. 12.
  • 12.30-13: De henter One Mile-deltagere i målområdet ved Torvet og kører dem retur til handicapparkering eller et andet sted hen, hvis de ønsker det.
  • 13-14: De kører deltagere til målområdet. Det er deltagere der skal gå 10 km, der har starttidspunkt kl. 14. Vi forventer ikke at der er svagt gående til denne distance – men det kan der være.
  • 15-16: De henter deltagere i målområdet ved Torvet og kører dem retur til handicapparkering eller et andet sted hen, hvis de ønsker det.
  • 16-17: De kører deltagere til målområdet. Det er deltagere der skal gå 5 km, der har starttidspunkt kl. 17.
  • 17.30-19: De henter deltagere i målområdet ved Torvet og kører dem retur til handicapparkering eller et andet sted hen, hvis de ønsker det.

Ekstra Service til Eventområdet

En af rickshawene vil være fri til mere fleksibel kørsel, såsom transport til Havneparken, hvor der vil være et stort eventområde. Dette vil give deltagerne mulighed for at nyde de mange aktiviteter, der foregår i byen på dagen.

En Stor Tak til Frivillige

”Vi vil gerne rette en stor tak til de frivillige fra "Cykling Uden Alder" for deres dedikation og støtte. Deres indsats er med til at gøre Royal Run i Kalundborg tilgængeligt og inkluderende for alle,” siger kultur- og fritidskonsulent i Kalundborg Kommune, Rikke Røge Forchammer, som ser ser frem til en fantastisk dag med motion, fællesskab og fest i gaderne i Kalundborg!

Del