Country- og folk musik for alle pengene

Hun har, siden 70’erne, underholdt på den danske countryscene med sit amerikanske country- og folkmusik repertoire.

Country- og folk musik for alle pengene
Liv i Forsamlingshusene og Løve Forsamlingshus åbner dørene til en musikalsk aften.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Liv i Forsamlingshusene og Løve Forsamlingshus åbner dørene til en musikalsk aften, hvor Tamra Rosanes Trio giver den hele armen med sit amerikanske country- og folkmusik repertoire.

Lørdag den 16. september har man mulighed for at opleve Tamra Rosanes, der siden 70’erne har underholdt på den danske countryscene med sit amerikanske country- og folkmusik repertoire, som byder på klassikere krydret med egne værker.

Igennem en lang karriere har Tamra Rosanes opnået et solidt indblik i alle countrymusikkens aspekter, hvilket afspejler sig i Tamra Rosanes brede repertoire. Med amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes garant for den helt rigtige country-stemning. Med stort fokus på amerikansk country- og folk musik har Tamra Rosanes et indgående kendskab til de historier og traditioner, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat. Det bliver en musikalsk oplevelse med følelser og sjæl, hvor Tamra Rosanes rammer publikum med danske og amerikanske sange. Mellem sangene er der storytelling og anekdoter, som relaterer til sangene.

Lyder det som et arrangement man kunne tænke sig at deltage i, skal billetterne købes via Place2Book på www.place2book.com/da/sw2/sales/jfkzofsddb Der vil være mulighed for køb af øl, vand, vin, chips, snacks mv. både før arrangementet begynder samt i pausen. Dørene åbnes kl. 18:30, hvorefter koncerten går i gang kl. 19.

Arrangementet foregår lørdag den 16. september 2023 kl. 19-21 i Løve Forsamlingshus, og sker i samarbejde med Løve Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene. Man kan læse mere om Liv i Forsamlingshusene på www.kalundborglif.dk

Del