Copenhagen Phils skyder nytåret i gang

Traditionen tro fejrer Copenhagen Phil nytåret ved at sprede nytårsstemning på hele Sjælland – også i Kalundborg.

Copenhagen Phils skyder nytåret i gang Copenhagen Phils mange musikere skyder nytåret i gang på festlig vis i Kalundborg den 11. januar 2022. Arkivfoto: Ole Agerbæk.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Copenhagen Phils mange musikere skyder nytåret i gang på festlig vis i Kalundborg den 11. januar 2022, hvor symfoniorkestret præsenterer et væld af forrygende musikalske overraskelser sammen med den populære moderne folkemusiktrio, Dreamers’ Circus.

Traditionen tro fejrer Copenhagen Phil nytåret ved at sprede nytårsstemning på hele Sjælland – også i Kalundborg Hallerne. Her vil de mange musikere den 11. januar 2022 kl. 19.30 byde det nye år velkommen med et musikalsk fyrværkeri af de helt særlige, når orkestret møder Dreamers’ Circus. Koncerten blev aflyst i januar i år, men er heldigvis rykket til januar 2022.

Dreamers’ Circus er en dansk folkemusiktrio, der begejstrer publikum verden over med deres virtuose og smittende stil, der blander folkemusik med en snært af klassisk og verdensmusik. Dreamers’ Circus er resultatet af et tilfældigt musikalsk møde, der bedst kan beskrives som ”kærlighed ved første blik”. Siden har de tre musikere Nikolaj Busk på klaver og akkordeon, Ale Carr på cittern og Rune Tonsgaard Sørensen på violin skabt en musikalsk succeshistorie, der har bredt sig langt ud over Danmarks grænser. Rune Tonsgaard Sørensen er tilmed også medlem af den danske verdenssucces, Den Danske Strygekvartet, og så har han tidligere haft den prestigefyldte stilling som koncertmester i netop Copenhagen Phil.

Festligt og fornøjeligt

Ved årets nytårskoncert får publikum rig lejlighed til at mærke den helt særlige kemi, der opstår, når Dreamers’ Circus indtager scenen både som trio og i samspil med hele symfoniorkestret. I den musikalske godtepose venter bl.a. Dreamers’ Circus’ nye album, ”Blue white gold” – men også klassiske nytårsperler er på programmet.

På dirigentpodiet står den unge fremadstormende svenske dirigent, Emil Eliasson. Koncertens konferencier er en velkendt stemme fra DR – nemlig den tidligere radiovært på P4-programmet ”Cafe Hack”, Søren Dahl, der vil guide publikum igennem festlighederne.

Billetter kan købes på www.kalundborgbib.dk under ’Det sker’ eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg Bibliotekerne. Koncerten arrangeres i samarbejde med Kalundborg Kommune, og foregår tirsdag den 11. januar 2022 kl. 19.30 i Kalundborg Hallerne, Hal 1.

Del