Cirkler på Klostertorvet

Det første arrangement foregik i dag, lørdag, på Klostertorvet i Kalundborg, hvor performancekunstner Molly Haslund skabte nye cirkler i byen.

Cirkler på Klostertorvet
Det første arrangement foregik i dag, lørdag, på Klostertorvet i Kalundborg. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Siden 2018 er der blevet arbejdet med at etablere et H.C. Andersen Art Center i en af udlængerne på Lerchenborg Gods. Man har i den forbindelse arrangeret en række kulturelle arrangementer hen over efteråret for at sætte ekstra fokus på projektet, herunder lørdagens arrangement med performancekunstner Molly Haslund.

Det første arrangement foregik i dag, lørdag, på Klostertorvet i Kalundborg, hvor performancekunstner Molly Haslund skabte nye cirkler i byen med sine store passere, og mange nysgerrige var mødt op for at være med.

Arrangementet falder sammen med, at årets sidste krydstogtskib anløber Kalundborg, ligesom der er Street Food festival i havneparken og der er udstillet en række rallybiler i Kordilgade.

Det er planen, at H. C. Andersen Art Center skal være et kunst-, litteratur-, videns- og oplevelsescenter med udgangspunkt i H. C. Andersens eventyr, forfatterskab og liv.

Del