Cirkeline til Kalundborg - og Afrika

Moussa Diallo fulgte filmens udvikling, og lavede løbende musikken til den.

Cirkeline til Kalundborg - og Afrika Søndag den 8. maj spiller Moussa Diallo og hans trio alle sangene til familiekoncert på Musisk Skole. Foto: Moussa Diallo sammen med sin trio.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Da Jannik Hastrup skulle lave tegnefilmen ”Cirkeline og Coco rejser til Afrika”, var det oplagt, at bede Moussa Diallo – med rødder i den vestafrikanske musikkultur – om at lave lydsiden til filmen. Søndag den 8. maj spiller Moussa Diallo og hans trio alle sangene til familiekoncert på Musisk Skole. 

Moussa Diallo fulgte filmens udvikling, og lavede løbende musikken til den. Det blev til en stribe smukke, glade og dansevenlige sange, der også blev til et album med titler som ”Lille Krøltop”, ”Det blå næsehorn”, ”Kakaoprinsessen”, ”En lille sang fra Mali” og ”Chokoladeland”.

”Jeg elsker at fortælle og spille for børn. Deres kontante afregning, deres begejstring og energi er fantastisk. Jeg synes faktisk også, at det er mit ansvar at give musikalske oplevelser og fortællinger videre. Musik er også at dele. Så jeg glæder mig til at møde børnene i Kalundborg. Vi skal rigtig synge og danse! Jeg tager Preben Carlsen på guitar og Salieu Dibba på percussion med,” fortæller Moussa Diallo

Der er lagt op til en god fest for børnefamilierne: ”Man bliver bare glad, når Moussa Diallo spiller. Han er et utroligt positivt menneske med en musikalitet, som får alle til at føle sig velkomne,” siger arrangøren Søren Vind fra kommunens Den Kulturelle Rygsæk

Koncerten foregår på Musisk Skole Kalundborg søndag den 8. maj kl. 14. Billetterne kan købes ved indgangen eller på kalundborgbib.dk.

Del