Check til 'Cykling uden alder'

Guldsmedjen har solgt et hjemmedesignet smykke siden Tour De Storebælt i sommer, og kunne onsdag formiddag overlevere en check til foreningen Cykling uden alder.

Check til 'Cykling uden alder'
7.300 kr. fik Swärds Guldsmedje samlet ind til foreningen Cykling uden alder. Fotos: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Swärds Guldsmejde har siden Tour De Storebælt i sommer solgt et ’cykelsmykke’, han selv har designet og lavet, hvoraf de 100 kr. for hvert solgt smykke gik til foreningen Cykling uden alder.

7.300 kr. fik Swärds Guldsmedje samlet ind til foreningen Cykling uden alder. Guldsmedjen har solgt et hjemmedesignet smykke af en cykel siden Tour De Storebælt i sommer, og kunne onsdag formiddag overlevere en check på 7.300 til foreningen.

”Vi havde lavet 100 smykker, men har ikke fået solgt dem alle. Men vi har solgt 73, og det har givet 7.300 kr. til foreningen for det store stykke arbejde, de laver,” siger Glenn Swärd.

Arne Jensen fra Cykling uden alder takkede på vegne af hele foreningen, og fortalte, at pengene skulle bruges til et lille arrangement for alle cykelpiloterne: ”Mange tak for anerkendelsen. Det er en stor glæde for os at cykle med vores ælde beboere, og det er dejligt med sådan en gestus til foreningen. Det er vi utrolig glade for. Jeg er sikker på, at vi kan samle alle de frivillige piloter til et arrangement., hvor vi kan bruge lidt af pengene.”

Glenn Swärd fortæller, at det primært er kalundborgensere med en eller anden tilknytning til cykelverdenen, der har købt smykket: ”Der har været en del Rynkeby ryttere, der har købt smykket, og de støtter også gerne, fordi det går til et godt formål.”

Mange vil gerne være cykelpilot

Der er pt. omkring 35 aktive cykelpiloter i foreningen, og de har umiddelbart ikke problemer med at finde flere, der vil cykle en tur med kommunens ældre borgere.

”Vi var med til Bevæg Festivalen, og her fik vi flere nye piloter, hvilket vi også gjorde til Hvidebæk Messen. Der er ingen betingelser for, hvor meget man skal cykle for at være aktiv cykelpilot i foreningen. Nogle cykler tre gange om ugen, mens andre måske cykler en gang hver 2. eller3. uge,” fortæller Ane Jensen, og fortsætter: ”Vi har ingen betingelser for, hvor meget man skal cykle. Det er lidt forskelligt. Men vi kan alle rigtig godt lide at cykle med de ældre borgere, og som jeg har sagt før, det er lige så stor en glæde for os, som det er for dem.”

Del