Chauffør kom ikke alvorligt til skade

Den 37-årig mandlige fører af lastbilen var efter uheldet selv kravlet ud, og havde slået alarm efterfølgende.

Chauffør kom ikke alvorligt til skade Mandag middag forulykkede en lastbil i en højresvingskurve på Lillesøvej ved Hvedevej på Røsnæs. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag middag slog en 37-årig mand fra Albertslund alarm, efter at han i en lastbil var forulykket i en højresvingskurve på Lillesøvej ved Hvedevej på Røsnæs.

Ambulancepersonale og politiet kørte til uheldsstedet, hvor politiet kunne konstatere, at ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet.

Den 37-årige mandlige fører af lastbilen var efter uheldet selv kravlet ud, og havde slået alarm efterfølgende. Han blev i den tilkaldte ambulance kørt til skadestuen i Holbæk, hvor han blev indlagt til observation for lettere kvæstelser.

Inden uheldet var den 37-årige kørt ad Lillesøvej mod nord, men havde i højresvingskurven mistet kontrollen over lastbilen, som med førerkabinen og sin venstre side ramte ind i et vejtræ i den skrånende vejrabat. Politiet optog rapport om uheldet på grund af den mulige personskade hos chaufføren som følge af uheldet.

Del