Champagnebar med plads til 400 gæster

Det er firmaet Boblebyen som kommer med det store champagne set up

Champagnebar med plads til 400 gæster

Af Jens Nielsen

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er 24 har tidligere annonceret en række nyheder til årets festival. Nu løftes sløret for en champagnebar med plads til 400 gæster.

En af årets nyheder til dette års Kalundborg Rock’er på Gisseløre fra d. 8. til 10. august bliver en stor ny champagnebar med tilhørende gårdhave med plads til ca. 400 gæster. Haven vil blive dækket med sandstrand, liggestole og borde, så det bliver et superhyggeligt nyt tiltag, lover arrangørerne.

Det er firmaet Boblebyen som kommer med det store champagne set up og de siger:

”Vi skal huske fejringerne! Så på Kalundborg Rock’er slår Boblebyen i år op for en kæmpe Champagne Lounge med prisvenlige cava magnumflasker, nysgerrige champagner og lækker vino. Så nu kan gæsterne nyde udsigten til scenerne fra mere end 400 siddepuder, placeret i sandet mellem vintønder og parasoller. Under parasollerne kan de nyde boblerne på flaske serveret i isternings spande.”

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er, Johnny Elmelund, Steen Jensen og Anders Kjærulff, glæder sig til i nær fremtid at kunne løfte sløret for endnu flere nyheder på festivalpladsen på Gisseløre.

Del