Campingplads med unik beliggenhed er sat til salg

223 enheder - stort set alle med udsigt, hytter, café, Industrikøkken, egen strand og god privatbolig, står der i salgsmaterialet fra Campingmæglerne.

Campingplads med unik beliggenhed er sat til salg Urhøj Camping er sat til salg. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Urhøj Camping ved Bjerge er sat til salg. Efter 22 år har ægteparret Lone og Alex Feilskov valgt at sælge og gå på en velfortjent pension.

En fantastisk familieplads beliggende ud til Jammerland Bugt/Storebælt. Pladsen er omgivet af storslået natur, og om aftenen kan man nyde solnedgangen fra pladsen.

223 enheder - stort set alle med udsigt, hytter, café, Industrikøkken, egen strand og god privatbolig, står der i salgsmaterialet fra Campingmæglerne.

Pladsen har reception, to servicebygninger, butik, café med industrikøkken, hytter med toilet og bad, minigolf og en fin legeplads med to hoppepuder. Ved vandet er der en rutschebane og en svævebane.

Privatboligen er et helårsisoleret sommerhus på ca. 70 m2 + 34 m2 til erhverv.

”Vi har været her i 22 fantastisk år, men vi bliver begge to 67 i år og derfor var vi valgt at sælge nu og gå på pension, det føles som en rigtig beslutning. Vi har jo både børn og børnebørn som vi gerne vil være mere sammen med,” fortæller Lone Feilskov, og fortsætter,

”Selvfølgelig bliver det svært, man møder så mange dejlige mennesker der møder op med en positiv ånd.”

Prisen for campingpladsen er sat til kr. 6,5 mio. kr. og i følge Lone Feilskov har der allerede været flere interesserede.

Ægteparret Feilskov vil fortsætte pensionisttilværelsen på Røsnæs hvor de har købt et hus.

Del