Bytter plads i udvalg

Rokaden i de to udvalg skal godkendes på kommunalbestyrelsens møde onsdag d. 22. februar.

Bytter plads i udvalg
De to Venstre politikere Kristian Kallenbach og Karl-Åge Hornshøj Poulsen bytter plads i henholdsvis Børn- og Familieudvalget og Unge- og Beskæftigelsesudvalget. Foto: Kalundborg Kommune

Af Jens Nielsen

De to Venstre politikere Kristian Kallenbach og Karl-Åge Hornshøj Poulsen bytter plads i henholdsvis Børn- og Familieudvalget og Unge- og Beskæftigelsesudvalget.

Kristian Kallenbach skal være ny skoleleder på Skolen på Herredsåsen pr. 1. marts. Dette er ikke foreneligt med at sidde i Børn- og Familieudvalget.

Venstre meddeleler derfor, at der foretages følgende udvalgsrokader: Børn- og Familieudvalget:
Karl-Åge Hornshøj Poulsen indtræder i stedet for Kristian Kallenbach. Karl-Åge Hornshøj Poulsen var i den forrige valgperiode formand for netop Børn- og Familieudvalget.

Unge- og Beskæftigelsesudvalget: Kristian Kallenbach indtræder i stedet for Karl-Åge Hornshøj Poulsen.

Som konsekvens heraf, indtræder Karl-Åge Hornshøj Poulsen som suppleant til Indstillingsudvalget i stedet for Kristian Kallenbach som repræsentant for Børn- og Familieudvalget.

Endvidere indtræder Kristian Kallenbach som 2. suppleant til Børn og Unge-Udvalget i stedet for Karl-Åge Hornshøj Poulsen, valgt som 2. suppleant for Gunver Jensen.

Rokaden i de to udvalg skal godkendes på kommunalbestyrelsens møde onsdag d. 22. februar.

Del