Bygger to nye kæmpe industrihaller til udlejning

”Vi oplever stadigvæk en stor interesse for at leje erhvervslokaler i Kalundborg, og vi har stort set ikke mere at leje ud, derfor bygger vi. Det som der er efterspørgsel på, er store lokaler/haller.”

Bygger to nye kæmpe industrihaller til udlejning ”De næste 5-10 år bliver meget spændende i Kalundborg,” siger Niels Jørgensen fra Multi-Investor, der er bygherre på de to nye industrihaller. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Multi-Investor i Kalundborg er i gang med at opføre to store industrihaller på hver 2000 kvadratmeter til udlejning. Flere firmaer er interesseret i at leje.

Multi-Investor, som ejer en række erhvervslejemål i Kalundborg, bl.a. de tidligere Carmen bygninger, er i gang med at opføre to kæmpe industrihaller på hver 2000 kvadratmeter på Hareskovvej 13 i Kalundborg, som skal bruges til udlejning.

Arbejdet er nu så langt, at stålspærene til den første hal blev sat op onsdag og støbearbejdet til fundamentet til den næste hal er godt i gang.

”Vi tager chancen og bygger selv om det ikke er lejet ud, men vi har nogen som vi taler med der kunne være interesseret,” fortæller Niels Jørgensen, der er den ene af de fire indehavere af Multi-Investor i Kalundborg, og fortsætter,

”Vi oplever stadigvæk en stor interesse for at leje erhvervslokaler i Kalundborg, og vi har stort set ikke mere at leje ud, derfor bygger vi. Det som der er efterspørgsel på, er store lokaler/haller.”

De to store haller får hver fire porte, der bliver fem meter til loftet i siderne og 10 meter til kip, og de skal stå færdig til oktober. I alt er der brugt 100 tons stål til de to industrihaller.

Niels Jørgensen regner med, at der bliver stor mangel på industrihaller når først svejsearbejdet for alvor går i gang på både Novo Nordisk og hos Chr. Hansen på Kalundborg Havn, samt øvrige firmaer der vil etablere sig i Kalundborg Kommune.

”Alle som kan svejse nord for Rom kommer jo til Kalundborg inden for kort tid, og så skal der bruges nogle store haller til præfabrikation af de mange rør og beholdere som skal sættes ind i de mange nye fabrikker som opføres i Kalundborg i øjeblikket, så vi er optimister” siger Niels Jørgensen.

Hvis de to nye industrihaller, som er under opførelse, bliver lejet ud hurtigt, er Multi-Investor klar til at bygge yderligt to haller i samme størrelse eller større, på en 30.000 kvadratmeter stor grund som ligger ud til Asnæsvej, som Multi-Investor købte for få år siden.

”De næste 5-10 år bliver meget spændende i Kalundborg,” slutter Niels Jørgensen

Del