Bygger nyt hovedsæde på 1700 kvadratmeter

Bygger nyt hovedsæde på 1700 kvadratmeter Det nye hovedsæde skal bygges helt ud til lyskrydset Hareskovvej-Asnæsvej.

Af Jens Nielsen

Installationsfirmaet Multi-Tech i Kalundborg er vokset ud af deres rammer, derfor bygges der 1700 kvadratmeter nyt domicil helt ud til krydset Asnæsvej-Hareskovvej.

Inden længe går håndværkerne i gang med at bygge et 1700 kvadratmeter stort erhvervsbyggeri på grunden hos Multi-Tech på Hareskovvej i Kalundborg.

Byggeriet skal indeholde firmaets administration, mødelokaler, kantine og lager.

Nybygningen bliver på 25 gange 25 meter, der kommer til at minde om en pyramide, som bliver placeres på hjørnet af grunden ud til Hareskovvej-Asnæsvej, og i tilknytning til denne bygning opføres en række mindre små haller, hvor en del skal lejes ud, resten skal Multi-Tech selv bruge.

Den nye administrationsbygning opføres med sort skifer facade og med sort tagpap tag.

”Vi sidder som sild i en tønde i vores nuværende lokaler, det kan vi ikke blive ved med at byde vores medarbejdere, derfor bygger vi et helt nyt hovedsæde, hvor vi får omkring tre gange så meget plads i forhold til det vi har i dag,” fortæller direktør i Multi-Tech, Niels Jørgensen, som sammen med Thomas Aunsbak, Esben Christensen og Ricco Lind Hansen, ejer Multi-Tech.

Har fået byggetilladelse

”Vi har brugt rigtig mange resurser på, at ansøgningen til Kalundborg Kommune var helt i orden, derfor er der ikke gået så lang tid før vi fik byggetilladelsen, så vi er klar til at gå i gang,” fortæller Niels Jørgensen.

Samtidig med at der bygges nyt bliver hele den store plads renoveret med nye belægninger og parkeringspladser.

Medarbejderne har, sammen med arkitekt Niels Nielsen, lavet indretningen af de nye lokaler.

Før selve byggeriet kan gå i gang skal der flyttes en 800 mm stor regnvandsledning som løber lige der hvor det nye hovedsæde skal opføres.

”Arbejdet med at flytte den store regnvandsledning går i gang i næste uge og varer omkring 14 dage, herefter starter vi med at grave til byggeriet,” oplyser Niels Jørgensen.

Multi-Tech regner med at kunne tage det nye byggeri i brug til sommerferien næste år.

Del