Bygger nyt hovedkvarter på havnen i Kalundborg

Det nye hovedkvarter bliver bygget foran havnearbejdernes gamle velfærdsbygning på havnen i Kalundborg, som skal rives ned når det nye byggeri står færdigt.

Bygger nyt hovedkvarter på havnen i Kalundborg
Teddy Folmer, adm. direktør hos Schultz Shipping Group, foran fundamentet til firmaets nye hovedkvarter. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Schultz Shipping Group er gået i gang med at opføre et helt nyt hovedkvarter på havnen i Kalundborg. Byggeriet bliver på 1200 kvadratmeter i to plan og skal stå færdigt i foråret 2025.

Siden først i 80’erne har Schultz Shipping Group haft hovedkvarter i den gamle toldbygning på Vestre Havneplads 2 i Kalundborg, men lokalerne er blevet for små og er ikke længere tidssvarende.

Derfor er byggeriet af et helt nyt hovedkvarter på havnen i Kalundborg nu sat i gang, nærmere bestemt mellem et par af de store blå pakhuse, som Schultz Shipping Group også ejer, på Østhavnen i Kalundborg.

”Planen om at bygge et nyt hovedkvarter har der været arbejdet med gennem længere tid, men nu er vi i gang. Det bliver super moderne og så får vi alle medarbejdere samlet et sted i stedet for i dag hvor vi er spredt ud på flere adresser i Kalundborg. På den måde bliver det meget mere et firma. Det bliver rigtigt godt,” fortæller Teddy Folmer, adm. direktør hos Schultz Shipping Group.

Det nye hovedkvarter bliver bygget foran havnearbejdernes gamle velfærdsbygning på havnen i Kalundborg, som skal rives ned når det nye byggeri står færdigt. Samtidig vil en ældre hal også blive revet ned for at give plads til parkering.

”Det nye byggeri, som bliver i to plan, bliver med omklædning til vores havnearbejdere og frokoststue, mødelokaler og havnekontor i stueplan. På førstesalen bliver der et åbent kontormiljø som passer godt til vores type virksomhed, et stort konferencerum, flere mødelokaler, kantine og så bliver det med store glaspartier ud mod havnen,” fortæller Teddy Folmer.

Firmaets nuværende domicil, det gamle kongelige toldkammer på Vestre Havneplads 2, bliver nu sat til salg.

Schultz Shipping Group består af godt 20 forskellige selskaber med tilsammen 100 medarbejdere, fordelt i Danmark, Tyskland og Polen. I Kalundborg er der ca. 50 ansatte.

Del