Bygger en topmoderne Expert og Punkt1 forretning

Alt det tidligere inventar er ved at blive udskiftet og der bliver samtidig plads til en godt 200 kvadratmeter stor Expert-afdeling.

Bygger en topmoderne Expert og Punkt1 forretning
Der kommer helt nyt inventar i den store kombinerede Expert og Punk1 forretning på Stejlhøj. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen fra Punkt1 i Kalundborg er i fuld gang med at ombygge deres forretning på Stejlhøj til både en helt ny Punkt1, men også til en Expert forretning.

De to driftige partnere Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, som har en række af Punkt1 forretninger og et par Expert forretninger i forvejen, har overtaget Expert forhandlingen i Kalundborg, og er lige nu i gang med at bygge den store Punkt1 på Stejlhøj om, til en såkaldt kombinationsforretning, som er et ønske fra kæden, der varetager interessen for både Expert, Punkt1 og Power.

Alt det tidligere inventar er ved at blive udskiftet og der bliver samtidig plads til en godt 200 kvadratmeter stor Expert-afdeling.

Selvom den store forretning på Stejlhøj nu også skal rumme Expert så bliver der faktisk endnu flere hvidevarer på hylderne.

”Vi har aldrig før haft så mange varer på hylderne som vi får nu, kæden har udvalgt de meste solgte varer og det er dem som vi får på hylderne, fx får vi 50 forskellige vaskemaskiner/tørretumbler, så meget har vi aldrig haft før, vi får også mange flere ovne, komfurer og opvaskemaskiner,” fortæller Steen Jensen.

Har fundet leder af Expert afdeling

Det bliver Henrik Mouritzen fra Jyderup som fremover skal stå som daglig leder af Expert afdelingen på Stejlhøj, han har 35-års erfaring i Radio & TV-branchen og kommer fra en lederstilling hos Power i Slagelse. Han tidligere arbejdet for Steen og Jesper.

”Det bliver spændende, den her butik har altid haft ry for at der er knald på og så kender jeg jo Steen og Jesper i forvejen,” fortæller Henrik Mouritzen, mens han pakker nyt inventar ud fra de store paller der er kørt ind i forretningen.

Åbningen af den nye Expert / Punkt1 forretning på Stejlhøj er sat til slutningen af næste uge.

Del