Bygger 2200 kvm. til eksisterende virksomhed

Af Jens Nielsen

HRS Rustfrit Stål A/S på Langagervej i Kalundborg har rigtigt travlt og mangler plads til såvel et større værksted som en større administration. Nu er er større udvidelse gået i gang.

HRS Rustfrit Stål A/S så dagens lys for 40 år siden på Vestre Havnevej, og i 1986 flyttede firmaet til Langagervej 3 i en nybygget hal. Siden er der blevet bygget til - men nu er der for alvor pladsmangel.

Derfor er håndværkerne gået i gang med en større udvidelse af virksomheden, samtidig vendes hovedindgangen til firmaet, så der bliver ind og udkørsel til Flakagervej.

”Vores kunder har travlt, så for at imødese efterspørgslen, udvider vi HRS Innovation i Kalundborg med en større tilbygning. Der bliver udvidet med 1.300 kvm. rustfrit smede- og pharmaværksted, og 900 kvm. administrationsfaciliteter,” fortæller Jørgen Larsen, koordinator hos HRS Rustfrit Stål A/S, og fortsætter,”Vores konstruktører og andre administrative medarbejdere sidder pt. mange forskellige steder rundt i virksomheden, og vores smede er placeret rundt i alle afkroge. Så det bliver rart for alle mand med lidt mere råderum, og også rart med lidt mere samling på teamet.”

HRS Innovation har længe haft et ønske om en laserskærer og et bukkecenter, og det bliver der nu plads til i den nye tilbygning. Også et nyt 5-aksede bearbejdningscentre plus nye CNC-drejebænke er blevet indkøbt.

”Vi tror på en lys fremtid her i Kalundborg. Der er stor udvikling på Pharma området, og måske der kommer mere til, når først den nye Kalundborg motorvej ligger klar,” siger Jørgen Larsen.

Den nye tilbygning opføres af KT Erhvervsbyg, og udvidelsen forventes færdig til maj 2022.

HRS Rustfrit Stål A/S beskæftiger i øjeblikket 53 mand på afdelingen i Kalundborg og søger efter flere medarbejdere, både rustfrie klejnsmede, 3D konstruktører og CE- og brugsanvisningspersonale.

Hos HRS Rustfrit Stål A/S er de specialister i at udvikle specialmaskiner og andre innovative løsninger til industrien, typisk til Pharma virksomheder. Der leveres specialdesignede løsninger, der er 100 procent tilpasset netop virksomheds behov.

De mange ideer fremstilles først i 3D-print og præsenteres for kunden inden produktionen sættes i gang. Hos HRS Rustfrit Stål A/S i Kalundborg står der bl.a. 15 3D printere som fremstiller den ene Georg Gearløs opgave efter den anden.

Del