Byggeaffald smidt i naturen

Der var åbenbart for langt til genbrugspladsen

Byggeaffald smidt i naturen Der er både en gammel køkkenbordsplade og blå fliser i bunken af byggeaffald som bare er smidt i naturen. Foto: Finn Roel Ringe.

Af Jens Nielsen

Byggeaffald er blevet smidt i naturen på Klitegårdsvej på Røsnæs. Der var tilsyneladende for langt til genbrugspladsen hvor det kunne have været afleveret helt gratis.

Tilbage i efteråret 2019 var der smidt gamle tagplader, nedløbsrør og brædder i naturen på Klintegårdsvej, tæt på Klintegården.

Nu er den så gal igen. En af TV-Kalundborgs læsere, Finn Roel Ringe, som bor i nærheden, har sendt et billede af en stor bunke byggeaffald som er læsset af i udkanten af skoven.

”Der er åbenbart en på Røsnæs som har fået nyt køkken, der ligger bl.a. en gammel køkkenbordsplade, blå fliser og en masse puds,” fortæller Finn Roel Ringe.

Der er så meget byggeaffald, at det har været på en trailer eller i en varevogn. Så det havde ikke været den helt store opgave at køre til genbrugspladsen på Asnæsvej hvor det hele kunne have været afleveret ganske gratis, og der er endda mulighed for at komme ind på pladsen hele døgnet rundt, så egentligt ikke så mange undskyldninger, men nu bliver det så skatteborgerne som kommer til at betale for at få fjernet byggeaffaldet.

Muligheden kan også være, at det er en trailer med byggeaffaldet som er blevet stjålet, og så er lasten blevet dumpet i naturen.

Del