Byens store juletræ tændes 1. søndag i advent

På Klostertorvet bliver det store juletræ tændt mens julemanden deler karameller ud til børnene.

Byens store juletræ tændes 1. søndag i advent Julemanden tænder lyset i det store juletræ på Klostertorvet søndag d. 28. november. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Julemanden og hans følge indtager Kalundborg søndag d. 28. november hvor det store juletræ på Klostertorvet skal tændes og byens forretninger har åbent med masser af gode tilbud.

En af de begivenheder som hvert år samler rigtigt mange mennesker er juletræstændingen på Klostertorvet i Kalundborg.

Før har arrangementet været en fredag, men i år bliver det 1. søndag i advent, den 28. november.

Optoget med julemanden starter fra Kvickly kl. 17 og bevæger sig så gennem Kordilgade mod Klostertorvet. Undervejs tændes den flotte nye julebelysning i gågaden og fremme på Klostertorvet bliver det store juletræ tændt mens julemanden deler karameller ud til børnene.

Med i optoget er de uniformerede korps, som stiller med omkring 80 personer, oplyser citychef Svend-Erik Kristensen fra Vores Kalundborg.

På Klostertorvet vil der også være sang af kor fra Musiks Skole.

”Vi ser frem til, at der kommer rigtigt mange mennesker, og så sætter vi alle sejl i søen til, at Kalundborg kan vinde konkurrencen om at blive årets juleby næste år, vi har så flot en juleby,” siger Svend-Erik Kristensen.

Jumpin’ Jacks

Kom i festlig julestemning og bliv glad i jule-låget, når Jumpin’ Jacks tænder op i traditionerne og sætter fut i alle de mest elskede julesange. 

Med en sprudlende energi og et glimt i øjet, fortolker Jumpin’ Jacks både danske og amerikanske juleklassikere, så det er svært at sidde stille, for selv de gamle nisser.

Man kan møde Jumpin’ Jacks på Nytorv og i Kordilgade i tidsrummet fra kl. 15-18, søndag d. 28. november.

Byens forretninger har åbent fra kl. 15-18, enkelte butikker kan have længere åbent

Del