By Birkemos flytter hjem

Klinikken flytter fra Dyrehøj Vingård og hjem til privaten på Ågerupvej. Lørdag fejres flytningen med en reception.

By Birkemos flytter hjem
Katrine og Claus Birkemos Olsen mangler lige det sidste før der er klar til at behandle kunderne, men det skal også først være færdigt på lørdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

By Birkemos flytter klinikken fra Dyrehøj Vingård og hjem til nye lokaler på privatadressen på Ågerupvej. Lørdag fejres de nye lokaler med en reception.

Tilbage i starten af 2019 sprang ægteparret Katrine og Claus Birkemos Olsen ud som selvstændig erhvervsdrivende med firmaet By Birkemos på Dyrehøj Vingård, hvor der tilbydes massage, refleksterapi, farvning af bryn og vipper, voksbehandlinger og ansigtsbehandling.

Det er Katrine Birkemos Olsen som kunderne møder, mens Claus står for markedsføring og administration, samtidig med at han passer sit job som mekaniker.

Der har været rigtigt travlt i forretningen lige siden starten og i mellemtiden har familien også købt Møllehøjgård på Ågerupvej, Her er stuehuset blev totalrenoveret og nu er der købt en flytbar bygning som i første omgang skal være klinik for By Birkemos.

”Planen er, at vi på sigt skal have renoveret en af længerne så vi kan have klinik der og vi drømmer også om et træningscenter, men i første omgang flytter vi klinikken ind i den pavillon vi har købt og er i gang med at renovere,” fortæller Claus Birkemos Olsen.

De første kunder i den nye bygning har tid på tirsdag men lokalet er heller ikke helt færdigt endnu, der mangler lige det sidste, men allerede på lørdag den 16. skal det hele stå klar, der er kunder, forretningsforbindelser, familie og venner nemlig inviteret til indflytterfest.

”Der er travlhed i forretningen, de fleste af mine kunder skal have massage, men vi udfører også refleksterapi, farvning af bryn og vipper, voksbehandlinger og ansigtsbehandling hver dag. Nu glæder vi os til at blive færdig og få vist det hele frem til vores gæster på lørdag og kan så tage imod kunderne i de nye lokaler her på hjemmeadressen,” fortæller Katrine Birkemos Olsen.

Hvis man gerne vil være med til at fejre Katrine og Claus nye lokaler og vil møde op til ’indflytterfesten’ på lørdag, så se invitationen HER

Del