Butikstyv truede med kniv

Mand stjal kniv og opførte sig truende i supermarked.

Butikstyv truede med kniv
Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Lasse Petersen

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man torsdag aften måtte rykke ud til et supermarked på Algade i Gørlev, da en mand havde stjålet en kniv og opført sig truende.

Anmeldelsen løb ind fra supermarkedet klokken 18.55. Da personalet i butikken mistænkte den mandlige kunde for at have stjålet en kniv, blev han ved kassen konfronteret med mistanken. Her fortalte manden på truende vis, at han havde en kniv, mens han samtidig gik frem mod personalet. Han gik herefter fra butikken uden at betale for den kniv, som han var mistænkt for at have stjålet.Via overvågningen i supermarkedet fik politiet en mistanke om identiteten på den mistænkte, som politiet om eftermiddagen havde aflagt et besøg på grund af en tvist med en kvindelig bekendt på en adresse i Gørlev.

Den mistænkte var imidlertid ikke hjemme, men en kvindelig bekendt var til stede på hans bopæl, og politiet fandt her den stjålne kniv fra supermarkedet. Ved ransagningen fandt politiet også en lille klump hash, der blev beslaglagt som bevis i en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den mistænkte, en 28-årig mand fra Gørlev, henvendte sig senere selv til politiet, hvor han blev sigtet for den ulovlige hashbesiddelse samt for røveri i forhold til kniven og på grund af adfærden over for personalet ved kasselinjen. Kniven havde en værdi på 127 kr., og den 28-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelserne.

Del