Busskur iklædt Tourens farver

Et slidt og graffitimalet busskur er blevet renoveret af lokale kræfter i anledning af Tour de France. 

Busskur iklædt Tourens farver Busskuret er blevet malet i Tourens farver, inden feltet cykler forbi lørdag den 2. juli. Foto: Linda Christiansen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Frivillige lokale kræfter har malet busskuret på Lyngvej ved Havnsø i noget anderledes farver og mønstre, hvor Tour de France rytterne cykler forbi lørdag den 2. juli.

Ifølge de frivillige lokale kræfter har busskuret været i forfald i mange år, og har derfor set kedelig ud midt i de skønne omgivelser i Havnsø. Derfor er en gruppe frivillige blevet enige om, at få malet skuret i forbindelse med Tour de France, og det har skabt et noget anderledes, men allerede meget populært busskur.

Kalundborg Kommune har givet tilladelse til at udsmykke busskuret, men kommunen kunne ikke hjælpe økonomisk i form af bidrag til maling. Dansk Asfalt a/s og S.V.S Værktøj har imidlertid sponsoreret malingen, og frivillige har altså stået for at rense og male skuret.

Forbipasserende lokale samt turister er alle enige om, at det er et flot syn, der møder en, når man passerer det noget anderledes busskur, der er malet med prikker som bjergtrøjen fra Tour de France, hvilket cykelrytterne fra Tour de France måske vil bemærke, når de cykler forbi lørdag i høj fart.

Del