Firserfest med Bryan Adams Jam

Jam-bandet leverer næste måned festlig og farverig pop.

Firserfest med Bryan Adams Jam
Foto: Inge Pedersen Photography

Af Lasse Petersen

Der er dømt popmusik til den store guldmedalje, når Bryan Adams Jam fredag den 3. november kl. 20.00 gæster Eskebjerg Forsamlingshus.

Fest og farver og masser af powerpop er, hvad Bryan Adams Jam disker op med i deres hyldest til den kendte canadiske hitmager, der har lagt navn til bandet. Uanset om der er 100 eller 20.000 mennesker samlet, optræder jam-bandet nemlig altid med stor energi og spilleglæde. Det er med andre ord Bryan Adams' musik, når det er bedst.

Bandet opstod ved et tilfælde i 1995, da forsangeren J.P. deltog i tv-programmet "Stjerneskud" på TV3. Kort tid efter mødte han et par musikere med samme passion for Bryan Adams’ musik, og så var jam-bandet en realitet.

Siden har Bryan Adams Jam spillet stort set alle vegne på festivaler, til halballer og til masser af byfester. De har også besøgt de store danske musikscener som Pumpehuset, Vega, Train, Midtfyns Festival, Langelands Festival og Skanderborg Festival.

Øl, vin og vand sælges i baren, og dørene åbnes kl. 19.00. Arrangører på begivenheden er Eskebjerg Forsamlingshus med støtte fra Liv I Forsamlingshusene. Billetter kan købes via www.kalundborglif.dk eller i Eskebjerg Dagli’ Brugs.

Del