Brødrene Løvehjerte – en skøn oplevelse

Nu har man muligheden for at opleve Astrid Lindgrens populære eventyr, der begynder i Stockholm, udspilles i Nangijala og slutter ved Nangilimas port.

Brødrene Løvehjerte – en skøn oplevelse
André Andersen SOLO kommer forbi Kalundborg Hallerne søndag den 26. marts med forestillingen Brødrene Løvehjerte.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I anledning af 50-året for Astrid Lindgrens klassiker Brødrene Løvehjerte har Kalundborg Biblioteker valgt at invitere i teatret.

André Andersen SOLO kommer nemlig forbi Kalundborg Hallerne søndag den 26. marts med forestillingen Brødrene Løvehjerte.

"Jonathan… Jeg ser lyset fra Nangilima! Jeg ser lyset!" Nu har man muligheden for at opleve Astrid Lindgrens populære eventyr, der begynder i Stockholm, udspilles i Nangijala og slutter ved Nangilimas port. Langt de fleste har på et eller andet tidspunkt i livet stiftet bekendtskab med den fantastiske historie om Brødrene Løvehjerte.

Én mand på scenen. 20 roller. Mød dem allesammen i André Andersens skikkelse. Jonathan, Tvebak, Tengil, Mathias, Duedronningen, Jossi, Tykke Dodik og ikke mindst Katla. 

Forestillingen, som er set og godkendt af Astrid Lindgrens familie, er en familieforestilling fra 8 år og op. Den varer 65 min. Forestillingen spiller i Kalundborg Hallerne - Hal 1 søndag den 26. marts kl. 15.

Billetter kan købes via Kalundborg Biblioteker på www.kalundborgbib.dk

Del