Brødre åbner ny restaurant først i februar

"Vi lægger stor vægt på, at intet er hældt op fra en spand, men fonden er kogt fra bunden og bearnaisen er pisket i hånden, vi vil gerne lige lidt mere"

Brødre åbner ny restaurant først i februar
Casper og Jonas Winberg er klar til at slå dørene op for deres nye restaurant Brødrene Winberg i Elmegade i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Casper og Jonas Winberg åbner deres nye restaurant i Elmegade i Kalundborg den 3. februar. Navnet bliver Brødrene Winberg.

Jonas Winberg, som sammen med sin bror Casper, har kørt Café Hangover videre efter deres far, Flemming Bindesbøl, alt for tidlige død sidste år. Men det var Flemmings ide med Café Hangover og derfor er der serveret den sidste burger fra restauranten.

De to brødre vil fremover satse på dansk/fransk mad lavet helt fra bunden i et helt nyt koncept med et helt nyt navn.

Derfor udskrev de først i december en konkurrence om hvad den nye restaurant skal hedde og blandt de mange hundrede forslag er det ’Brødrene Winberg’ som går igen, derfor bliver det restaurantens nye navn som har første åbningsdag fredag d. 3. februar.

”Det bliver et sted hvor man kan komme ind og få en god bøf og en wienerschnitzel, vi kommer til at køre en 3-retters menu som skifter hver måned, et smalt kort, til gengæld bliver alt lavet fra bunden, vi lægger stor vægt på, at intet er hældt op fra en spand, men fonden er kogt fra bunden og bearnaisen er pisket i hånden, vi vil gerne lige lidt mere,” fortæller Jonas Winberg, der tidligere med succes har forpagtet Elmely Kro i Ugerløse.

Håndværkerne er lige nu ved at friske restaurantlokalet op og der sættes nye møbler ind før restauranten igen kan åbne for gæsterne den 3. februar.

Vi har begge en stor interesse for det klassiske dansk/fransk køkken med et touch af nyfortolkning, derfor ændrer vi konceptet og laver en rigtig hyggelig restaurant med plads til godt 50 gæster,” fortæller brødrene Winberg.

Udover restaurantlokalet råder Casper og Jonas Winberg over et stort selskabslokale med plads til omkring 90 spisende gæster og de leverer også mad ud af huset til både store og mindre begivenheder.

Det blev i øvrigt Nadia Slaiman Siefret som vandt konkurrencen om hvad den nye restaurant skal hedde.

Brødrene Winberg har både hjemmeside og facebookside klar og på hjemmesiden er der mulighed for at booke bord online. Se mere på www.brdr-winberg.dk

Del