Brand i klubhuset i Munkesøen

Onsdag middag fik Vestsjællands Brandvæsen en melding om røg fra klubhuset i Munkesøen i Kalundborg. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag over middag blev Vestsjællands Brandvæsen tilkaldt til klubhuset i Munkesøen i Kalundborg, da en mand fra løbeklubben KIF havde opdaget, at det brændte ved trappeopgangen i et lokale i klubhuset.

John Oehlenschlaeger Madsen fra løbeklubben KIF var onsdag middag forbi klubhuset i Munkesøen i Kalundborg, idet han skulle hente nogle højttalere. Han blev dog noget overrasket, da han låste døren op til lokalet i klubhuset, hvor højttalerne stod, da han blev mødt af en ordentlig omgang røg. Ydermere kunne han se, at det brændte længere inde ved trappeopgangen, hvor der også er en krybekælder.

Han tilkaldte brandvæsnet, som hurtigt kom til stedet. Efter kort tid kom endnu to brandbiler til, og politiet efterfølgende.

Indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen, Jesper Christensen fortæller, at branden er opstået på et plateau på en trappe på øverste trin, årsagen kan han ikke sige med sikkerhed endnu.

”Branden er slukket, og politiet skal nu beslutte, om de vil have teknikere ud. Vi tilkalder politiet, og beder om, at det skal gå hurtigt, fordi vi jo ikke ved, hvordan branden vil udvikle sig, og muligvis ødelægge eventuelle spor. Der er ingen el ved trappen, og branden er startet på øverste trin. Det virker mystisk, men vi er ikke uddannede til at afgøre den slags, og derfor tilkalder vi politiet,” fortæller han, og fortsætter: ”Der er nu lukket af, skadeservicefirmaet har gjort det mest nødvendige. Men det var heldigt, at man fra løbeklubben havde lager lige under trappen og opdagede branden, fordi de skulle hente nogle af deres ting. Ellers kunne der jo være gået længe, før nogen havde opdaget branden.”

Del