Boybands & Cocktails

Det bliver næsten, som at være tilbage i ”de gode gamle dage”, hvor ”Vi unge idol-plakaterne hang på væggen hjemme på værelset, og radioen lystigt spillede de forskellige boybands hits igen og igen.

Boybands & Cocktails The Boyband går på scenen på Postgaarden i Kalundborg fredag den 15. oktober.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Når The Boyband går på scenen på Postgaarden i Kalundborg fredag den 15. oktober bliver det næsten, som at være tilbage i ”de gode gamle dage”, hvor ”Vi unge idol-plakaterne hang på væggen hjemme på værelset, og radioen lystigt spillede de forskellige boybands hits igen og igen.

Hvad nu hvis man kunne opleve en flig af denne tid igen. Det er nu muligt på Postgaarden fredag den 15. oktober, hvor The Boyband, det førende Jam-band på popscenen i Danmark, slår vejen forbi Kalundborg for at spille et væld af hits for alle koncertgæsterne.

Der vil blive spillet blandt andet Take That, Backstreet Boys, Westlife, Boyzone og mange flere af de band, der hittede med deres melankolske, men iørefaldende og populære hits igen og igen, år efter år. På Postgaarden tør de godt love, at det bliver en aften fyldt med fest, ’sing a long’, nostalgi og ikke mindst skønne minder.

Tidsplan:

  1. 18.00 Dørene åbner
  2. 18.30 Velkomst, Cocktail og Tapas-platte
  3. 20.00 The Boyband

DJ Martin Barkum spiller op til dans efter bandet.

Billetter, klik her

Del