Bortvist fra værtshus efter uro

Politiet fik ved gennemgang af videoovervågning på stedet klarlagt, at en 31-årig mand fra Kalundborg stod bag den ulovlige gerning

Bortvist fra værtshus efter uro

Af Jens Nielsen

En 31-årig mand fra Kalundborg blev fredag aften bortvist fra et af byens værtshuse i Skibbrogade efter at han havde skabt uro.

Fredag aften anmeldte en 21-årig mand fra Kalundborg, at han som gæst på et værtshus i Skibbrogade pludselige havde mærket et slag i nakken, hvorefter han også var blevet spyttet på.

Politiet fik ved gennemgang af videoovervågning på stedet klarlagt, at en 31-årig mand fra Kalundborg stod bag den ulovlige gerning, så han blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og efterfølgende bortvist, oplyser politiet i deres døgnrapport.Senere på aftenen måtte politiet igen frem til værtshuset, idet den 21-årige ikke turde forlade stedet, fordi den 31-årige afventede udenfor og truede med at ville overfalde den 21-årige.

Da politiet igen kom til stedet, var den 31-årige imidlertid forsvundet fra stedet, så politiet foretog sig ikke yderligere.

Del