Børneloppemarked vender tilbage i byfestugen

Her vil der være en god mulighed for at få solgt alt det som der ikke længere bruges i børneværelset.

Børneloppemarked vender tilbage i byfestugen
Louisa og Martin Løcke Hansen fra Havnegrillen er klar med et børneloppemarked torsdag i byfesten. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Igennem mange år var børneloppemarkedet på Møllebakken torsdag i byfestugen meget populært. Nu kommer børneloppemarkedet tilbage, denne gang i Kalundborg Havnepark.

Sidste år arrangerede Louisa og Martin Løcke Hansen fra Havnegrillen byfest i Kalundborg Havnepark. Bl.a. med masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Sådan bliver det også i år. Programmet er næsten på plads og blandt et af de nye tiltag arrangeres der børneloppemarked torsdag d. 25. juli fra kl. 13-17.

Her vil der være en god mulighed for at få solgt alt det som der ikke længere bruges i børneværelset.

”Det børneloppemarked man havde på Møllebakken i gamle dage, det koncept vil vi gerne flytte her ned i havneparken. Interesserede kan booke en stand som vil være 3x3 meter. Standen bliver afmærket på græsset og man er selvfølgelig velkommen til at købe flere stande, prisen er kun 50 kr. pr. stand og så har man selv alt det med der skal bruges, fx borde og stole,” fortæller Louisa Løcke Hansen.

Samme dag som der er børneloppemarked bliver der også underholdning for børn med Sine og frække Rikke, der bydes op til dans med børnediskotek og der bliver mulighed for at købe slush ice.

Louisa og Martin Løcke Hansen byder også op til dans både fredag og lørdag i uge 30 og søndag er der gratis kaffe og morgenbord sammen med klovneløbet.

For at booke en stand til børneloppemarkedet skal man møde op ved Havnegrillen lørdag d. 29. juni mellem kl. 13-14. Har man ikke mulighed for at møde op denne dag, så kan der sendes en e-mail til: Havnegrillen4400@outlook.dk

Del