Børnekoncert med Jønner

Jønner optræder med humørsmittende sange, der gør det svært at sidde stille.

Børnekoncert med Jønner Tirsdag den 17. maj kommer Jønner forbi Biblioteksinfo i Snertinge til et brag af en koncert for de små.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 17. maj kommer Jønner forbi Biblioteksinfo i Snertinge til et brag af en koncert for de små.

Jønner optræder med humørsmittende sange, der gør det svært at sidde stille samtidig med, at det går rent ind i øresneglen. Han er kendt som børnetroubaduren, der giver alle, store som små, en god musikalsk oplevelse.

Arrangementet afholdes i forbindelse med VestLæsland projektet. Projekt ”VestLÆSland” stiller skarpt på læsning hos de allermindste i perioden 2021-2024. Hvert år i maj kulminerer indsatsen ved læsefestivalen ”ÆllebælleMAJfortælle” på tværs af de involverede kommuner Lejre, Sorø, Slagelse, Ringsted, Kalundborg og Odsherred.

Koncerten foregår den 17. maj på Biblioteksinfo i Snertinge, Aktivitetshuset Vesterlunden fra kl. 9.30-10.10. Det er gratis at deltage, men vil man være sikker på en billet, så tilmeld jer på kalundborgbiblioteks hjemmeside kalundborgbib.dk eller via linket: https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest-boern/musikalsk-oplevelse-de-mindste-boernekoncert-med-joenner

Del