Børnefilmklub er klar til endnu en sæson

Kalundborg Børnefilmklub starter billetsalget på mandag den 4. oktober

Børnefilmklub er klar til endnu en sæson

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Børnefilmklub er endnu engang klar til en ny sæson i Kino Den Blå Engel, hvor de viser film for elever fra 0. til og med 9. kl. i Kalundborg Kommune.

I år, modsat sidste år, hvor biografen var underlagt COVID-19 restriktioner, kan Filmklubben sælge en fuld sal til alle forestillingerne, og det er noget, der glæder formanden Ulla Olsen og biografejer Annette Nielsen rigtig meget.

Da Filmklubben har erfaring med, at der er mange elever på de små årgange 0. 1. og 2. klasse, som ønsker at gå i Børnefilmklub, har de en forestilling for denne årgang på både lørdage og søndage, det vil sige, at når forældrene skal købe billetter, skal de tage stilling til, om børnene skal gå den ene eller den anden dag, da der ikke kan veksles mellem de to dage. Mellemgruppen, som er elever i 3. og 4. klasse, skal se film på lørdage, og de store, som er elever i 5. 6. 7. 8. og 9. klasse, skal se film på søndage.

Kalundborg Børnefilmklub starter billetsalget på mandag den 4. oktober, og det foregår via Kino Den Blå Engels hjemmeside på samme måde, som når man går ind og køber en billet til en hvilken som helst anden forestilling. Da filmklubben har erfaring med, at rigtig mange forældre gerne vil købe billetter lige når billetsalget åbner, har de igen i år delt salget op i tidspunkter for de forskellige grupper, så salget af billetter til 0. 1. og 2. klasse starter kl.12, og det gælder for både lørdags- og søndagsbilletterne. Kl.14 lukkers der op for salg af billetter til 3. og 4. klasse. De store, som er 5. – 9. klasse kan købe billetter fra kl.16.

Alle oplysninger om, hvordan man bliver medlem af Kalundborg Børnefilmklub kan findes inde på Kino Den Blå Engels hjemmeside samt i Børnefilmklubbens Facebook-gruppe, hvor man er velkommen til at blive medlem.

Kalundborg Børnefilmklub havde faktisk 50 års jubilæum sidste år, men på grund af COVID-19 var det ikke muligt at fejre det. Filmklubben regner derfor med, at de efter denne sæson får mulighed for at fejre, at de i 50 år (nu 51 år) har vist film for børn og unge i Kalundborg. Hvordan det skal fejret, vil blive afsløret, når tiden nærmer sig, men mon ikke det bliver noget med at se film.

Del