Børnecasting: Er du den nye børnemodel, eller nye filmstjerne?

Har du en skøn, sjov, charmerende søn eller datter, så tag ham eller hende i hånden og kom forbi børnecastingen

Børnecasting: Er du den nye børnemodel, eller nye filmstjerne?

Af Jens Nielsen

Vores Kalundborg i samarbejde med Cast Agency Denmark og Børnecasting.dk inviterer børn og unge til casting i Kino den Blå Engel.

”Krøller eller ej, vi elsker vores børn” – vi er vilde med børn – uanset om de har flotte krøller, skønne stritører, store brune øjne, krudt i rumpetten, charmerende mellemrum mellem fortænderne eller et dejligt smil!

Cast Agency Denmark søger i samarbejde med Børnecasting.dk piger og drenge i alderen 3-16 år til model-, film- og TV-opgaver. Her kan børn få mulighed for at medvirke som børnemodel for tøjbrands, som bl.a. Only Kids og Christina Rohde. Blive den nye børneskuepiller og medvirke i f.eks. en biograffilm, eller i Youtuberne “Maja & Mingus" næste musikvideo for børn (se deres videoer på Youtube).

Så har du en skøn, sjov, charmerende søn eller datter, så tag ham eller hende i hånden og kom forbi børnecastingen

Tirsdag den 17. oktober kl. 10-17 i Kino Den Blå Engel, Vænget, Kalundborg

Er der også en ven, veninde, søster eller bror og synes de det kunne være skægt, at få taget billeder sammen? Så bare kom an og tilmeld i dag. 

Sådan gør du

Gå ind på Børnecasting.dk. Vælg byen og hvornår på dagen, du gerne vil deltage. Når du har tilmeldt modtager du en SMS med dit castingid, som du skal medbringe til castingen.
Når du møder op, bliver du mødt af børnecastingteamet og hvor du her bliver castet og får taget forskellige professionelle billeder.
Cast Agency Denmark kigger efterfølgende billederne igennem og på baggrund af disse, udvælger bureauet de børn, som vil blive optaget i bureauet til eventuelle fremtidige jobs.

Der er begrænset antal pladser!

Læs mere om castingen på Børnecasting.dk.

Del