Børne Tour de France blev en succes

Kalundborg Cykel Clubs ungdomsafdeling (KCC KIDZ) stod for arrangementet lørdag formiddag.

Børne Tour de France blev en succes Lørdag formiddag var der arrangeret Børne Tour de France i og omkring Munkesøen i Kalundborg. Foto: Eske Glad

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag formiddag var der arrangeret Børne Tour de France i og omkring Munkesøen i Kalundborg. Vejret var fint, og mange dukkede op til arrangementet.

Kalundborg Cykel Clubs ungdomsafdeling (KCC KIDZ) stod for arrangementet lørdag formiddag, som bestod af tre mini etaper. Løbet var åbent for alle børn mellem 8-17 år uanset, om man var nybegynder eller øvede.

”Det var rigtigt dejligt at se en hel flok nye ansigter til dette arrangement i skoven, i centrum af Kalundborg. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at vi da også håber, at nogle af de ny ansigter bliver hængende og starter i vores MTB fællesskab,” siger Eske Glad fra Kalundborg Cykel Clubs ungdomsafdeling.

Første etape var en enkelstart rundt om Munkesø Stadion. Herefter begyndte 2. etape i Ellingelundskoven, med et rigtigt cykelløb, alle mod alle, hvor det gjaldt om, at køre flest runder på en, til lejligheden, opstillet rute. Selve løbet var begrænset til 15 minutter, hvilket var rigeligt for de fleste.

Endelig ventede kongeetapen, der bestod af en bjergenkelstart i Kildeskoven. I samlet flok drog ryttere, forældre og tilskuere til Kildeskoven, hvor stemningen nærmede sig det rigtige Tour de France, med ko-klokker, musik og heppekor.

”Alle børn kom sikkert igennem med røde kinder og en medalje om halsen. Det var et arrangement, som helt sikkert kalder på en gentagelse,” slutter Eske Glad.

Del