Børne- og Familiefest i Havneparken   

Temaet for dagens program er at være sammen, og derudover bliver Mangfoldighedsprisen uddelt.

Børne- og Familiefest i Havneparken   
Integrationsrådet i Kalundborg inviterer igen i år til børne- og familiefest i havneparken. Arkivfoto: Jens Nielsen.

 Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Integrationsrådet i Kalundborg vil gerne gentage succesen fra sidste år, og inviterer derfor igen i år til børne- og familiefest i havneparken i Kalundborg, hvor Mangfoldighedsprisen også vil blive uddelt.

Temaet for dagens program er at være sammen, og programmet vil blandt andet byde på folkedans. Integrationsrådet håber derfor, at alle vil finde det gode humør frem og tage en svingom.

Vi håber på, at mange vil bakke op omkring det fantastiske arrangement. Der vil være rig mulighed for at hilse på hinanden, samt gode muligheder for at børnene kan hygge sig i hinandens selskab,” fortæller formand for Integrationsrådet, Mustapha Badr.

Arrangementet foregår den 16. juni i Havneparken, og programmet ser således ud:

  • Kl. 17-17:45: Harmonikaspil på scenen
  • Kl. 17:45-18: Mangfoldighedsprisen uddeles
  • Kl. 18-19: Fælles dansk folkedans med levende musik fra scenen
  • Kl. 19-19.45: SYMBs husorkester underholder fra scenen

Derudover vil der også være en masse aktiviteter for børnene, herunder fire hoppeborge for børn i alderen 3-11 år, som er helt gratis at benytte. Der vil være gratis Slush-ice og popkorn til alle børn. Drikkevarer, herunder også te og kaffe skal man dog selv medbringe. Der vil være sundhedsformidlere til rådighed for spørgsmål omkring sundhed, kost og meget andet til arrangementet.

Del