Borgertip førte til større narkofund

Lokalpolitiet havde inden ransagningen indhentet rettens kendelse til at undersøge stedet.

Borgertip førte til større narkofund

Af Jens Nielsen

En 35-årig mand og en 30-årig kvinde, blev begge sigtet for at sælge narko fra en adresse i Kalundborg. Der er mistanke om, at der foregik annoncering via sociale medier, oplyser politiet.

Efter flere borgertip om mulig salg af narko fra en adresse i Kalundborg førte fredag formiddag til, at flere betjente og en narkohund ransagede stedet.

Lokalpolitiet havde inden ransagningen indhentet rettens kendelse til at undersøge stedet, og borgernes mistanke blev bekræftet, da der ved ransagningen blev fundet 4 kilo hash, 11 gram kokain, dopingmidler og kontanter, som menes at stamme fra narkosalg. Alt blev beslaglagt til sagen.

Politiet traf to personer på adressen, en 35-årig mand og en 30-årig kvinde, som begge blev sigtet for at sælge narko fra stedet. Der er mistanke om, at der foregik annoncering via sociale medier, så køberne vidste, hvornår det var muligt dukke op og købe stoffer.

Under ransagningen blev fundet en peberspray, som den 35-årige mand blev sigtet for at besidde. De to blev afhørt på stedet, men der var ikke grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, så de vil få afgjort deres sager senere, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Del