Borgerservice åbner igen efter brand

Høng Bibliotek er fortsat lukket på ubestemt tid, men Borgerservice i Høng åbner igen for tidsbestilling i dag, torsdag.

Borgerservice åbner igen efter brand Høng Bibliotek åbner igen for Borgerservice i dag, torsdag, efter branden nytårsnat.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Borgerservice i Høng åbner igen for tidsbestilling i dag, torsdag, efter branden nytårsnat. Der er malet og ordnet i tilstødende lokaler til arkivet. Biblioteket kan endnu ikke åbne, da der stadig er en del arbejde for Skadeservice og håndværkerne, inden skaderne fra raketten nytårsnat er udvisket.

Høng Bibliotek samt Borgerservice i Høng har været lukket pga. brandskader, da der røg en nytårsraket ind gennem atriumgården nytårsnat. Den smadrede et vindue og ramte væggen i biblioteket, hvor den satte brand til flere ting på biblioteket. Høng Bibliotek er fortsat lukket på ubestemt tid, men Borgerservice i Høng åbner i dag, torsdag.

”Vi kan desværre endnu ikke sige noget om, hvornår vi åbner for Høng Bibliotek igen. Vi mangler stadig at finde ud af en masse praktisk. Men nu er Borgerservice heldigvis igen åben for tidsbestilling, som vanligt, og vi vil forsøge at lægge ekstra tider ind her i begyndelsen,” fortæller Jette Mygind fra Kalundborg Biblioteker.

Borgerne kan fortsat hente deres bøger m.m. på de andre biblioteker i kommunen, herunder Gørlev Bibliotek.

Del