Borgerrådgiver til Kalundborg Kommune

Der er tale om en forsøgsordning, der løber til udgangen af 2024.

 Borgerrådgiver til Kalundborg Kommune Michael Jonasen er ansat som borgerrådgiver i Kalundborg Kommune fra den 15. august.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Michael Jonasen, som borgerrådgiver i Kalundborg Kommune. Han starter i Kalundborg Kommune den 15. august 2022 – og man forventer, at de første borgere kan henvende sig fra starten af september 2022. Der er tale om en forsøgsordning, der løber til udgangen af 2024. Borgerrådgiveren refererer direkte til kommunalbestyrelsen.

”Vi ser frem til, at byde Michael velkommen i stillingen som borgerrådgiver. Det er en spændende stilling, hvor borgerrådgiveren kommer til at støtte borgerne i forholdet til kommunen. Vi kan altid blive bedre, og vi forventer også, at borgerrådgiveren vil bidrage til forbedringer af kommunens sagsbehandling og borgerbetjening,” siger borgmester i Kalundborg Kommune, Martin Damm.

Michael Jonasen er 44 år, uddannet jurist, og har arbejdet som jurist i den offentlige sektor, blandt andet i to kommuner, siden han blev færdiguddannet for 20 år siden. Michael forlader en stilling som specialkonsulent i Fiskeristyrelsen.

”Jeg glæder mig helt afsindigt meget til at starte i stillingen som borgerrådgiver i Kalundborg Kommune. Jeg glæder mig til at møde borgere, ansatte, politikere og andre samarbejdspartnere. Fælles har vi alle et ønske om, at vi som kommune hjælper borgerne i det omfang, som borgerne har ret til. Vi har alle et ønske om at møde borgerne i øjenhøjde – og give en god service. Min ambition er, at jeg forhåbentlig kan bidrage hertil. Jeg vil møde borgere, forvaltningen og øvrige samarbejdspartnere med nysgerrighed, empati og ydmyghed,” siger Michael Jonasen

Privat er Michael gift med Tine, som han har fire børn med. Familien er bosiddende på den københavnske Vestegn. Michael er frivillig i den lokale fodboldklub, en habil løber og er herudover fodbolddommer.

Del