Borgere donerede julegaver til familier der har det svært

Madoasen havde åbnet dørene for at dele hele 177 julegaver ud til børn i alle aldre, doneret af en række private borgere.

Borgere donerede julegaver til familier der har det svært
Madoasen havde åbnet dørene tirsdag eftermiddag for at dele hele 177 julegaver ud til børn i alle aldre, doneret af en række private borgere. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En lang række af private borgere har doneret 177 gaver til børn i alle aldre. Tirsdag eftermiddag blev gaverne så delt ud til de familier, der har svært ved at få pengene til at slå til fra Madoasen på Kalundborg Station.

De mange frivillige fra Stop Spild Lokalt Kalundborg i Kalundborg, der har til huse i lokalerne på Kalundborg Station, havde travlt tirsdag eftermiddag.

De havde nemlig åbnet Madoasen for at dele hele 177 julegaver ud til børn i alle aldre.

Gaver som er doneret af en lang række af private borgere som gerne vil give en hjælpende hånd til familier som lige nu har svært ved at få pengene til at slå til.

-Det er en række af borgere som har doneret de mange gaver, det er brugte ting som familierne har fået i overskud som fx legetøj, bøger, gode gammeldags brætspil, makeup, ja det er virkeligt bredt, fortæller Linda Strand, der er primus motor på Stop Spild Lokalt Kalundborg.

Uddelingen af gaver foregik på samme måde som når Madoasen deler overskudsmad ud, dvs. de børn og voksne som var mødt op, fik udleveret et nummer og så blev folk lukket ind i hold og kunne hver vælge tre gaver.

Mens der blev ventet udenfor, gik julemanden rundt og snakkede med børn og voksne.

Uddeler mad Lille Juleaften

Lille Juleaften uddeler Stop Spild Lokalt Kalundborg mad fra lokalerne på Kalundborg Station, så maden der alligevel ikke kan bruges efter helligdagene, ikke går til spilde, og nogle familier kan nyde lidt ekstra godt.

Del