Bootcamps hitter hos Go’ Form

Der er stadig pladser på den nye bootcamp hos Go'Form.

Bootcamps hitter hos Go’ Form
Bootcamps er populære, og nu starter Go’Form endnu en bootcamp op. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Motionscentret Go’ Form på Hareskovvej i Kalundborg har igennem længere tid lavet bootcamps – og det med succes. Bootcamps er populære, og nu starter Go’Form endnu en bootcamp op.

En Bootcamp er et træningsforløb – hos Go’Form er det på 10 uger, hvor man kommer og træner 2-3 gange om ugen. Det er lukkede forløb, hvilket betyder, at det udelukkende er dem, der har tilmeldt sig fra begyndelsen, der kan deltage. Temaet er forskelligt fra bootcamp til bootcamp. På nogle er der fokus på en stærk krop, andre er der fokus på konditions træning - og på den nyeste hos Go’Form er der fokus på begge dele.

”Vi starter en ny bootcamp op i uge 8, som hedder Strong & Cycling. Det er 10 uger med træning tre gang pr uge. En træning med ren styrketræning, en træning med ren konditionstræning – cycling eller spinning og en træning med en kombination, hvor vi træner 2 x 30 minutter af cycling og styrke, fortæller den ene af de to indehavere af motionscentret, Søren Lund Larsen.

Der er stadig pladser på den nye Strong & Cycling bootcamp med opstart mandag den 20. februar. Man behøver ikke medlemskab til Go’Form for at deltage.

”Vi mixer simpelthen vores to populære bootcamps, Fit & Strong og Fit & Cycling. Så vi træner både styrke- og konditionstræning i den nye Strong & Cycling. Derudover starter vi nye Fit & Strong forløb i uge 12. Der kører vi både Fit & Strong Basic og Advanced. De har, som altid, fokus på en stærk krop, og der er træning tre gange om ugen i ti uger” fortæller Søren Lund Larsen.

Man kan læse mere om den nye bootcamp på Go’Forms hjemmeside, eller smutte forbi i centret på Hareskovvej og høre mere. Der er personale i hele åbningstiden.

Del