To inspirerende bogklubber for børn

Kalundborg Biblioteker har et rigtig godt tilbud for læseglade børn, nemlig hele to bogklubber for børn i alderen 9 – 13 år. Bogklubberne mødes på henholdsvis Kalundborg Bibliotek og Høng Bibliotek.

To inspirerende bogklubber for børn
"Boghapserne" på Høng Bibliotek er den ene af to bogklubber for børn i alderen 9 - 13 år. Privatfoto

Af Merete Jensen, merete@tv-kalundborg.dk

Det går nok aldrig af mode at læse en god og spændende bog – uanset hvor gammel eller ung, man er! Kalundborg Biblioteker har to inspirerende bogklubber for børn i alderen 9 – 13 år, hvor børnene mødes en gang om måneden til en hyggelig ”booktalk”. Den ene bogklub er på Høng Bibliotek, mens den anden er på Kalundborg Bibliotek.

”Boggnaskerne” i Kalundborg har snart mange år på bagen. Her taler børnene om de bøger, de har læst, anmelder bøger for hinanden, læser bøger sammen, inspirerer hinanden til nye bøger og nye genrer - og så laver bogklubben næsten hver gang et eller andet kreativt også. ”Boggnaskerne” mødes tirsdage den 24. januar, 21. februar, 21. marts, 18. april og 16. maj klokken 15.30 - 16.30.

”Boghapserne” i Høng har holdt pause, men er nu tilbage igen. Her mødes man torsdage den 9. februar, 9. marts, 13. april, 11. maj og 8. juni klokken 15.30 - 16.30 på Høng Bibliotek, hvor der vil være rig mulighed for at snakke bøger og læse sammen. Der er naturligvis også hygge med guf og et kreabord.

Det er gratis at være med i bibliotekets bogklubber, men det kræver tilmelding via www.kalundborgbib.dk under ”det sker”.

Vil du være sikker på ikke at gå glip af nyheder omkring børnearrangementer, så meld dig gratis ind i Biblioteksklubben for børn og forældre. Læs mere via www.kalundborgbib.dk/klub

Del